risokos píše:
no k tym pravidlam,nemyslim si ze je chyba v nich.len treba mat na sutazi rozhodcov ktory ich poznaju!! V Čenkoviciach chyby hlavneho,nemal to Šenkvičanom povolit.V Šenkviciach zase chyba rozhodcu,Boldog mal dostat hned D.a v Gajaroch no neviem ale ten rozhodca na ciare by mal tu vlajku zdvihat az ked hlavny rozhodca ukonci utok a nie ako sa jemu zachce,a k tej casomiere ja som to nevidel pozeral som na displej lebo som veril tomu ze Voderady uz oziju

Rišo ja si zas myslím, že chyba je v tých pravidlách, lebo nie je nič presne stanovené. Tak keď už sme pri tom tak podložka pod savice ,, myslím pri spoji " je stanovená len hrúbka ale dlžka a šírka nie, tak je to šikovnosť napr. Voderád alebo neschopnosť všetkých rozhodcov, že používajú gumu od základe skoro ku kadi? Ďalšia vec úprava koša prečítajte si pravidlá je povolené zníženie hmotnosti a zníženie výšky, príklad. pozrime si kôš Voderád aj priemer tela koša je znížená, neberte to tak, že útočím na chalanov z Voderád tak ďalší príklad, ja robím tiež koš a tu Vám to poviem, že nie vždy sa to podarí naskrutkovať nad hladinou vody ako nám košiarom to niekto dokáže, že nebol naskrutkovaný? Ja len kvôli týmto a podobným veciam poukazujem na presné a zrozumiteľné pravidlá.

A tým terčom znova to opakujem, že ja som to tiež videl tak, že marekov terč zasvietil.
K tej našej súťaži a Peťovmu štartu zas stačí asi len toľko :
Štartovanie:
* štartovanie musí byť zabezpečené fotobunkou
* pretekári sa na štartovej čiare môžu hýbať.
* štartová čiara je len z jednej strany a to od strany chladiča motora
* súťažné družstvo môže štartovať podľa potreby s naštartovaným motorom
* štartuje sa na pokyny rozhodcu /
štartér môže byť aj člen súťažného družstva/ * ten štartuje spôsobom ( hlasným a zrozumiteľným ) „
pretekári na miesta“, „pripravte sa“, „pozor“ a „ výstrel“
a ani tu nie je stanovená rýchlosť jednotlivých povelov či možu nasledovať hneď po sebe?
Aj tak to všetci robíme pre to aby sme sa dobre zabavili a to hádam je na každej súťaži.