Dino píše:
Chalani vsetko bolo ok, len na jednu vec, ktora nesedi s pravidlami, ktore ste odsuhlasili!!!
Jasne sa pise v pravidlach ZSHL na rok 2010 : štartuje sa na pokyny rozhodcu ten štartuje spôsobom ( hlasným a zrozumiteľným ) „pretekári na miesta“, „pripravte sa“, „pozor“ a „ výstrel“ Jedine vo Vasom pripade to bolo ine. Preto by bolo dobre, aby ste sa, ako vybor ZSHL pred zacatim 2.kolo v Čil.Radvani zisli a dohodli jasne pravidla startu.
Nechcem rypat, ale pravidla su pravidla a v tomto pripade boli pravidla porusene NIE?
P.S. Peto pravidla su na stranke poriadne si to precitaj!!!Nepise sa tam o sutaziacom ani o inej osobe!!!! jedine o ROZHODCOVI
Ospravedlnujem sa ak som niektoremu druzstvu uskodil alebo znemoznil podat najlepsi vykon z dovodu ze som to nase ja sam startoval a sucasne aj pretekal. Bol som v tom ze sa mozeme startovat kedze na ligovom zasadnuti bola aj takato varianta ale nevsimol som si ze v pravidlach sa neuvadza!!!!!!!!!
Tento sposob startu som zvolil po tom co hlavny rozhodca odstartoval niekolko timov v zlom slovoslede "pretekari na miesta,pripravtesa" .
Takze Dino vytlacim pravidla a spolu na kave sa ich budeme ucit (nakolko si rozhodoval) a potom nas ich predseda vyskusa .
co ty na to?
Dino nic v zlom ale toto si mal ustrazit hlavny rozhodca na sutazi a nie to teraz rozoberat.inak sutaz bola na velmi dobrej urovni