Pomalicky sa nam rozbieha kolotoc sutazi vyrazame na rozne poharove sutaze ci v nasom okoli, alebo aj mimo okolia nachadzame sa na zapadnom slovensku a aj touto cestou by sme chceli informovat ludi co sa v nasom kraji deje v oblasti hasicskeho sportu. Aj,ked tato stranka ma nazov "Zapadoslovenska hasicska liga" chceme na tejto stranke informovat a propagovať nie, len hasicske zbory, ktore su v lige, ale aj mimo nej.Do dnesneho dna som navstivil poharove sutaze ku ktorym pribudol aj clanok na stranke. No nemozem sa roztrhat a nemozem byt vsade. Ako som na zaciatku spustenia tejto stranky napisal
" Ale toto nie je koniec, ale dobrý začiatok, aby sme sa na jej existencií podielali spoločne. Ako vidíte sekciu fotoalbum a videogaléria je dosť prázdna, ale spoločnými silami ju naplníme" Chcem aj touto cestou poprosit ludi,ktory navstivia ci SC, PK, GA, DS, TT okres aby napisali kratky clanok zo sutazi , tabulku, nafotili 3-4 fotky, ktore vieme zverejnit pod clankom, aby sa nam nasa stranka naplnala informaciami. Mozno ste si vsimli, ze posledne dni nasu stranku navstivilo pekny pocet ludi. Aby tomu tak bolo aj v buducnosti prilozme vsetci ruku k dielu a mozno o rok sa budeme tesit z novych priatelov v zapadoslovenskej hasicskej lige.
Kontak, kde mozete posielat svoje clanky :
dino@zshl.sk