Dino píše:
Ahojte chalani z Paty,
nechcem, aby moje slovicka vyzneli, ako nejake podripovanie k Vasej sutazi. Chcel by som, len rozvinut temu, aby nahodou nedoslo k dalsim nejasnostiam v ZSHL. Po 4. kolach ich mame myslim dost. Je zname, ze organizujete poharovu sutaz na dve zakladnu aj tento rok to tak bude? Druha moja otazka, ako som si pred dvoma rokmi vsimol osvetlenie nie je prave najvhodnejsie. Viem, ze na druhej zakladni bola obrovska tma. Diskutovalo sa tu pred rokom o tom ci budu nocne sutaze zaradene do ZSHL. Minuli rok sa organizovali dve nocne sutaz zaradene do ZSHL. V Cenkovciach a v Zlatych Klasoch, kto tam bol sam dobre vie, ze podmienky aj osvetlenie boli velmi dobre. V Cil. Radvani to celkom uslo, len na to osvetlenie zakladne. Asi nebude mozne natacat utoky na nocnych sutaziach, lebo nie je na nich skoro nic vidno.
Nazdar, tento rok ideme len na jednu základnu. Čo sa tyka toho osvetlenia, tak tie reflektory co osvetluju drahu su podla mna postacujuce, na co sa to potom vola nocna sutaz, keby tam malo byt svetlo ako cez den? Na lepsie osvetlenie zakladne chystame pridavne reflektory,ktore umiestnime na aviu, z ktorej sa nataca...