Dino píše:
Pán predseda idete teda príkladom všetkým družstvám ZSHL aj s členom výboru. Keď si spomeniem na súťaž vo Voderadoch, kde si namietal štart družstva ZELENY ŽIVOT kôli dvom požičaným ľudom tak v sobotu to bolo čo??? V pozvánke bolo jasne napísané " súťaží sa podľa pravidiel ZSHL" kde je jasne napisané, že družstvo si môže požičať jedného súťažiaceho z iného družstva, ale kedže išlo o Šenkvice bolo to asi OK. Jeden člen z DHZ Šenkvice raz povedal "že my by sme nešli na súťaž keby sme si museli niekoho požičať" Neviem či by som sa veděl tešiť z víťazstva, keď družstvo Šenkvíc behalo z 3 ma súťažiacimi, 3 boli z Kyselice a jeden z Polného Kesova. Viem,že sa tu od teba nedočkám odpovede, ale Peťo sem hodi určite nejaký koment.
P.S. Rišo, keď napíšete do pravidiel "súťaží sa podľa pravidiel ZSHL" tak sa toho držte, alebo žiadne pravidlá nedávajte. Nešlo tu o nič, len o zábavu, ale aj tak bud sú, alebo nie su pravidla. Potom tá naša liga aj tak vyzerá...
Pán predseda neber to v zlom, ale ideš sám proti sebe s tvojími tvrdeniami..
dino tato sutaz bola o zabave a o stretnuti sa to si asi ty nepochopil,to je jedno. nasa sutaz sa mala niest v zneni pravidiel ZSHL a to som myslel ako material naradie a dlzka drahy,lebo som uz po minulom roku vedel ze druzstva urcite nebudu kompletne.ale ked sme uz pri tom tak aj DHZ Biskupice mali jedneho clena pozicaneho a nezaplatili 5€ ako to je v pravidlach
Treba davat pozor na pravidla ked sa beha liga lebo nebolo to vsetko v poriadku ale mal by si to riesit hned na sutaze a nie po to je uz neskoro to su vyhodene slova!!!